9 May 2011

Posted by Leu in Actualizare, Horoscop Lunar | 11 Comments

1-30 Mai 2011

1-30 Mai 2011

Mai 2011
Aceasta luna este marcata de tranzitul planetelor Venus, Marte si Mercur prin zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si cel al carierei, vietii sociale din horoscopul general al Leilor. Nativii vor fi extrem de solicitati în toate planurile, fiind chemati sa-si demonstreze capacitatile intelectuale, sa-si duca la bun sfârsit idealurile propuse. În prima parte a lunii mai, planetele Mercur, Marte si Venus fac conjunctii cu Jupiter si trigon cu Nodul Nord, aspecte pozitive, constructive din punct de vedere profesional si sentimental. Nativii vor constientiza în ce mod trebuie sa lupte pentru dorintele lor, punând accent pe valorificarea potentialului creativ, intelectual si afectiv. Pot avea rezultate bune la examene sau în contactele cu strainatatea. În partea a doua a lunii, planetele Venus, Marte si Mercur vor face trigon cu Pluton, determinând un salt în cariera sau în plan social. Nativii îsi sustin autoritatea, puterea, dând dovada de rabdare, perseverenta, îmbinând eficient energia fizica si comunicarea pentru a obtine stabilitatea materiala.
Soarele tranziteaza zodiile Taurului si Gemenilor, care ocupa sectorul carierei si cel al anturajului din horoscopul general al Leilor, aducând preocupari sporite pentru afirmare si stabilirea de relatii sociale. În aceasta luna, Soarele va face cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, aspecte ce ajuta nativii sa depaseasca unele lectii de viata legate de posesivitate, materialism, dorinta de putere, punând accent pe obligatii si responsabilitati profesionale si personale. Pot obtine rezultate bune în cariera sau la locul de munca, daca actioneaza cinstit. Trebuie sa depaseasca mental nevoia de loialitate în anturaj, acceptând faptul ca, oamenii din jurul lor sunt diferiti. Pot sa primeasca sprijin moral sau financiar din partea unor persoane din anturaj sau mediul social, cu conditia de a fi cinstiti si de a nu promite lucruri pe care nu le pot duce la bun sfârsit.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul comunicarii din horoscopul general al Leilor, tranzit care supune nativii unor responsabilitati sporite în relatiile cu cei din jur: frati, surori, rude, colaboratori, cu scopul de a învata ce înseamna reciprocitatea si asocierile. Planeta Saturn face în aceasta luna cuadratura cu Pluton si opozitie cu Luna Neagra, aspecte complicate, ce pot genera probleme cu legea, autoritatile, ce vor viza unele transformari la serviciu sau în afaceri. Trebuie sa rezolve toate problemele din trecut, daca vor sa avanseze sau sa întreprinda schimbari profesionale. Cei care nu au probleme la serviciu sau în afaceri, pot sa întâmpine obstacole în tot ceea ce tine de studii, sustinerea unor examene, calatorii, contracte sau întârzieri, în cazul în care sunt implicati în procese.
Planeta Jupiter se afla în tranzit prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor si face în aceasta luna conjunctii cu Venus, Marte, Mercur si trigon cu Nodul Nord, aspecte deosebite din punct de vedere spiritual, care ajuta nativii sa-si urmeze visele si idealurile în plan personal si social. Se cere asumarea unor obiective realizabile si nu sustinerea unor himere. Acest tranzit va spulbera tot ceea ce nativii au înfaptuit într-un mod necinstit. Cinstea, corectitudinea si generozitatea dezinteresata sunt principalele lectii de asumat, pentru a putea beneficia de protectie providentiala.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor, iar în aceasta luna va face cuadratura cu Pluton si opozitie cu Saturn, provocând un eveniment neasteptat ce poate afecta imaginea nativilor la serviciu. Se vor dovedi instabili, având reactii emotionale ciudate, cu tendinte spre impulsivitate si revolta. Se confrunta cu o situatie limita, pe care nu stiu cum sa o rezolve, mai ales ca nu vor avea parte de ajutorul celor din jur sau a superiorilor. Acest aspect poate avea efecte negative si din punct de vedere al relatiilor cu autoritatile. Se cere controlul primului impuls, schimbarea mentalitatii, respectarea legilor spirituale si deschidere spre credinta.

Leave a Reply