9 May 2011

Posted by Leu in Horoscop Lunar | 1 Comment

1-30 Aprilie 2011

1-30 Aprilie 2011

Aceasta luna este marcata de aglomerarea de planete din semnul Berbecului, care ocupa sectorul studiilor/calatoriilor si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor. Aici se afla în tranzit Soarele, Mercur, Marte, Jupiter, Uranus si Luna Neagra suprasolicitând nativii din punct de vedere intelectual si spiritual. Unele persoane vor avea de rezolvat probleme legate de studii, calatorii si acumulare de informatii. Alte persoane au de rezolvat o serie de situatii neasteptate legate de autoritati, probleme legale sau procese. Planeta Marte face în aceasta luna conjunctii cu Uranus si Luna Neagra, aspecte explozive, ce pot conduce la actiuni impulsive date de nevoia de afirmare sau de schimbare. Nativii vor sa-si sustina idealurile si credintele într-un mod fanatic sau agresiv. Planeta Mercur se afla în mers retrograd si cere autocontrol, o analiza realista a evenimentelor si dorintelor. Nativii sunt supusi unor schimbari radicale de mentalitate, de aceea pot reactiona violent. Planeta Jupiter face conjunctii cu Mercur si Soarele si opozitie cu Saturn, aspect care cere nativilor corectitudine, sustinerea unui ideal nobil, evitarea impulsurilor de moment, mai multa ratiune si întelepciune.. Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul comunicarii din horoscopul general al Leilor si face în aceasta luna cuadratura cu Pluton si opozitie cu Jupiter aspecte complicate ce pot declansa probleme de sanatate sau la serviciu. Exista posibilitatea unor conflicte cu colegii, colaboratorii sau probleme cu legea, care sa-i suprasolicite fizic si psihic.
Nativii sunt nevoiti sa învete ce înseamna munca in colectiv, reciprocitatea, cooperarea, sa dea dovada de rabdare, perseverenta în toate demersurile pe care le întreprind. Pot avea parte de obstacole si întârzieri în toate planurile legate de studii, calatorii, relatii cu autoritatile, cu cei apropiati: frati, surori, rude sau colaboratori.
Planeta Venus se afla în mers direct prin zodiile Pestilor si Berbecului, care ocupa sectorul mortii, mostenirilor si cel al studiilor, calatoriilor, relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor. În prima parte a lunii aprilie, planeta Venus va face cuadratura cu Nodurile Lunare, aspect care cere nativilor sacrificarea unor dorinte sentimentale sau materiale, cu scopul de a-si schimba sistemul propriu de valori. Trebuie sa învete ce înseamna mila, compasiunea si sa nu-si mai puna în prim plan interesele. În partea a doua a lunii aprilie, planeta Venus face conjunctii cu Uranus si Luna Neagra, aspecte care sporesc nevoia de libertate, independenta, determinând nativii sa ia decizii radicale legate de sentimente.
Soarele tranziteaza zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si cel al carierei, vietii sociale din horoscopul general al Leilor. În prima parte a lunii aprilie, Soarele face conjunctii cu Jupiter, Mercur si opozitie cu Saturn, aspecte care cer nativilor sa-si sustina idealurile, dorintele personale si profesionale, fara a leza interesele persoanelor din jur. Pot pune accent pe educatie, acumulare de informatii, dezvoltare spirituala sau pot calatori în strainatate. Au parte de ocazii favorabile privind evolutia lor, de aceea sa aleaga ceea ce li se potriveste. În partea a doua a lunii aprilie, Soarele face trigon cu Pluton, aspect bun, constructiv din punct de vedere al autoritatii si carierei. Nativii vor dori sa se impuna, sa straluceasca în plan social, promovând reforme autentice în plan profesional si la locul de munca.

Planeta Mercur se afla în mers retrograd pâna la mijlocul lunii aprilie prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor, si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor. Planeta Mercur va face conjunctii cu Soarele, Jupiter, opozitie cu Saturn si trigon cu Nodul Nord, aspecte care cer nativilor reevaluarea obiectivelor, a strategiilor folosite si a idealurilor proprii. Exista riscul unor conflicte cu superiorii sau cu autoritatile din cauza impulsivitatii. Ai idei bune, dar trebuie sa învete cum sa si le puna în practica. Mai au nevoie de studiu, experienta pentru a se putea afirma ca lideri sau conducatori. Trebuie sa sustina adevarul, sa-si urmeze intuitia si sa se debaraseze de informatiile care vin din anturaj sau de la prieteni.
Planeta Jupiter se afla în tranzit prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor si face în aceasta luna conjunctie cu Mercur, Soarele si opozitie cu Saturn, aspecte ce creeaza premisele unui nou început de drum, profesional sau personal, cu conditia ca nativii sa-si fi rezolvat problemele din trecut. Pot pune bazele unor idealuri care sa fie în concordanta cu dorintele lor, schimbându-si radical gândirea si mentalitatea.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si relatiilor cu strainatatea din horoscopul general al Leilor si provoaca tot felul de obstacole în planurile propuse. Luna Neagra face conjunctie cu Uranus si Marte, aspecte importante ce deschid nativilor noi dimensiuni de întelegere a vietii, a idealurilor si provoaca transformari esentiale de gândire, interactionare cu oamenii.

Leave a Reply