6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 8 Comments

Leu – Varsator

Leu – Varsator

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Varsator.

Cand un Leu si un Varsator sunt impreuna, combinatia dintre vizionarismul Varsatorului si creativitatea Leului nu va trece neobservata. Acest cuplu este energic si de neoprit atunci cand isi pun ceva in cap.

Cu toate ca poate sa apara competitie intre ei, aceasta relatie nu va fi niciodata una plictisitoare. Sunt atrasi de tot ce e nou si de drame si pot uneori transforma relatia intr-un adevarat joc de “Adevar sau provocare”.

Multe dintre relatiile Leu – Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca. Leul admira individualismul, creativitatea si spiritul vizionar al Varsatorului. Acesta, la randul sau, admira sarmul, deminitatea si energia de care da dovada Leul.

Varsatorul are multe idei noi, dar nu le pune intotdeauna in practica. Ambii vor sa fie independenti si pot aparea conflicte daca Leul este prea solicitant, iar Varsatorul, prea distant. Pentru a mentine echilibrul, trebuie sa-si respecte personalitatile diferite. Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Varsatorului, iar cel din urma, prea instabil pentru Leu.

Insa atata timp cat se conving unul pe celalalt ca relatia dintre ei este importanta totul va fi bine. Leul este guvernat de Soare, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii, Soarele indica viata, iar Saturn face ca proiectele de care se apuca cei doi sa fie duse la bun sfarsit.

Leul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si il face sa se extinda si impreuna pot realiza foarte multe si se pot ajuta reciproc sa creasca. Varsatorul vine cu ideile, Leul le pune in practica si in final Varsatorul are grija ca totul sa fie dus la bun sfarsit.

Ambii sunt semne Fixe. Leul ii da Varsatorului curajul de a actiona, iar aceste il va impresiona pe Leu cu originalitatea sa. Amandoi sunt loiali si si foarte devotati unul altuia si daca inteleg ca trebuie sa faca cu randul la conducere, vor face o pereche reusita.


* Cel mai bun aspect al acestei relatii Leu – Varsator
este abilitatea de a obtine rezultate maxime atunci cand sunt impreuna. Aerul si Focul sunt extrem de compatibile, ambii parteneri au idei, planuiesc cum sa le puna in actiune si au grija sa faca lucrurile pana la capat.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Varsator.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply