6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 3 Comments

Leu – Scorpion

Leu – Scorpion

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Scorpion

Cand Leul si Scorpionul sunt impreuna, formeaza o echipa dinamica si intensa. Isi inteleg nevoile unul altuia. Scorponul vrea sa se simta dorit si sa fie respectat, iar Leul vrea sa fie adorat si complimentat. Ambii sunt extrem de loiali, uneori chiar posesivi. Stiu exact de ce are nevoie partenerul.

Leului ii plac luxul si confortul, fiind extravagant, iar Scorpionul va accepta sa-i indeplineasca micile capricii atata timp cat simte ca relatia este pe picior de egalitate. Deoarece ambele semne sunt extrem de hotarate, trebuie sa stie sa faca compromisuri.

Leul este guvernat de Soare, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul si radiaza lumina si caldura, Marte eprezinta razboiul, conflictul, iar Pluto – dialogul interior. Soarele reprezinta viata iar Marte si Pluto, ambitia. Atata timp cat au grija sa se asculta unul pe celalalt, combinatia lor va fi una pozitiva.

Leul este un semn de Foc, iar Scorpionul de Apa. Primul isi doreste libertate sociala, in timp de ultimul are o personalitate cameleonica, schimbandusi-o destul de des. Aceste doua semne, ca si Focul si Apa, se pot anula reciproc, ceea ce insemna ca uneori relatia lor nu va fi armonioasa.

Problemele apar mai ales din dorinta amandurora de a conduce. Cu toate acestea, micile dispute sunt repede uitate, atata timp cat relatia este importanta pentru amandoi.

Leul si Scorpionul sunt semne Fixe. Sunt rigizi, perseverenti si nu le plac schimbarile. Sunt foarte ambitiosi si atunci cand lanseaza un plan, il vor urma pana la capat. Daca nu au idei similare, se pot contrazice pana in panzele albe.

Scorpionul nu va accepta sa-si schimbe punctul de vedere deoarece aceasta i se pare un semn de slabiciune, motiv pentru care Leul va considera ca Scorpionul este prea intolerant.

* Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Scoprion il reprezinta dedicarea de care acestia dau dovada unul fata de celalat si atunci cand e vorba de participarea la un proiect in comun. Ambele zodii au personalitati foarte puternice dar complet diferite. Sunt vazuti de catre ceilalti ca fiind o pereche puternica, iar dedicarea caracteristica in tot ceea ce fac, ii determina sa fie o pereche buna.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Scorpion.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply