6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 10 Comments

Leu – Sagetator

Leu – Sagetator

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Sagetator

Cand Leul si Sagetatorul sunt impreuna, rezultatul este adesea unul exploziv! Ambele zodii sunt dinamice si traiasc viata din plin. Acest cuplu este amuzant si plin de viata, incuranjandu-se reciproc si avand standarde inalte.

Au o mare admitratie si respect unul pentru celalalt. Ambii sunt personalitati calde, carismatice si impreuna, enama energie pozitiva. Ambii pot fi nerabdatori si afectuosi, dar Leul ar putea fi deranjat de flirturile Sagetatorului. Cu toate acestea, nu va exista monotonie in relatia lor.

Sagetatorul vedea lumea ca pe o carte deschisa din care ai tot timpul ceva de invatat, iar Leul este liderul innascut. Ambii sunt extrem de sociabili, iar Leul vrea sa detina controlul conversatiei.

Leul este conducatorul, in timp ce Sagetatorul este arcasul, analizand toate fatadele unui lucru inainte de a se lansa in actiune. Sunt tratati cu respect de catre ceilalti si este important sa nu uite sa-si acorde unul altuia respect.

Leul este guvernat de Soare, iar Sagetatorul de Jupiter. Ambele planete sunt reprezentate de energia masculina si fac o combinatie foarte reusita, intelegandu-se reciproc deoarece sunt foarte asemanatori.

Soarele reprezinta ego-ul, iar Jupiter este caractreizat de expansiune si exces. Sunt foarte compatibili, plini de energie si vor forma un duo dinamic in orice situatie.

Ambii sunt semne de Foc, iar relatia lor este una intensa si pasionala. Au rezerve inepuizabile de energie si pot tine pasul unul cu celalat foarte usor. Cu toate ca Sagetatorul se poate satura de egoismul Leului, diferentele de opinie nu vor dura mult.

Leul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Sagetatorul ii ofera Leului profunzime in gandire, iar Leul il ajuta pe acesta sa fie mai sarmant si mai gratios. Uneori, tendinta Leului de a face pe seful poate deveni iritanta pentru Sagetator, dar raman devotati unul altuia in ciuda divergentelor minore.

* Cel mai bun aspect al acestei relatii Leu – Sagetator este echipa puterniac pe care o fac impreuna si admiratia pe care o au unul pentru celalalt. Energia lor si temperamentul pasional, ii fac o pereche compatibila.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Sagetator.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply