6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 8 Comments

Leu – Rac

Leu – Rac

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Rac

Când un Leu si un Rac sunt împreuna, stiu cum sa-si satisfaca si sa-si înteleaga nevoile unul altuia. Ambele semne au nevoie de dragoste si devotament, dar în timp ce Racul cauta stabilitate si armonie emotionala, Leul apreciaza complimentele si vrea sa fie admirat.

Ambele semne sunt foarte loiale, ajungând chiar pâna la posesivitate. Deoarece dorintele lor sunt similare, se înteleg bine si se completeaza reciproc. Ambele zodii prefera confortul si siguranta si vor o casa frumoasa si o familie unita.

Leul aduce în relatie fler si pasiune, iar Racul aduce sentimentul matern si dragostea. Leul este mai îndraznet si mai energic, cauta statutul social si recunoasterea. Deoarece ambele semne sunt încapatânate, cei doi trebuie sa se înteleaga si sa se accepte reciproc.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), în timp ce Leul, de Soare (Ego-ul). Soarele se refera la propria persoana, radiaza lumina si caldura, atribute ce se rasfrâng si asupra Leului. Luna reprezinta energie feminina, dragoste si conexiune emotionala.

Aceasta combinatie între masculin si feminin îi face pe cei doi sa se înteleaga atât de bine. Soarele reprezinta Viata, iar Luna, cultivare si dezvoltare si atâta timp cât cei doi vor fi atenti la nevoile celuilalt, aceasta relatie este una benefica.

Racul este un semn de Apa, iar Leul, de Foc. Leul îsi doreste cu ardoare glorie si recunoastere, în timp ce Racul vrea stabilitate si securitate. Ambilor le place sa fie la conducere, dar abordeaza rolul de lider din directii diferite. Din aceasta cuza pot aparea dispute. Atâta timp cât Racul si Leul învata sa aprecieze relatia lor, pot gasi o cale de mijloc.

Racul este un semn Cardinal, iar Leul, unul Fix. În conditii de stres, Leul devine încapatânat, iar Racul actioneaza pentru a manipula. Racul este initiatorul planurilor comune, iar Leul îsi canalizeaza energia pentru a le duce la bun sfârsit.

Racul opteaza pentru o viata stabila si calma si nu îi place sa fie în centrul atentiei. Pe de alta parte, Leului îi plac provocarile, neprevizibilul si faima.

Odata ce Leul si Racul s-au angajat puternic în relatie, fiecare îsi va urmari instinctele pentru a se dedica complet celuilalt. Însa daca au idei diferite cu privire la relatie se vor gasi într-un continuu razboi emotional. Racul îl poate manipula pe Leul din spatele carapacei în care se ascunde.

* Cel mai bun aspect al acestei relatii Leu – Rac este dorinta de a avea o legatura sincera si daruirea ambilor parteneri. Pot avea o relatie pozitiva, bazata pe siguranta, armonie si iubire.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Rac

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply