6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 7 Comments

Leu – Pesti

Leu – Pesti

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Pesti.

Când Leul şi Pestii sunt împreună, ambii parteneri apreciază perspectivele pe care fiecare le aduce în viaţa celuilalt. Leul este semnul mai puternic, mai autoritar şi care preia comanda fiecărui proiect. Peştii sunt introvertiţi, tăcuţi, rezervaţi.

În multe privinţe, cei doi sunt opuşi, dar ambii sunt nişte visători. Când vor începe să ţină unul la celalalt, vor reuşi să se completeze reciproc, iar relaţia lor va deveni una benefică pentru ambele părţi.

Leul este un lider înnăscut, iar în relaţia cu Pestii adesea devine protectorul acestora. Pestii în schimb, îi oferă Leului sprijinul de care are nevoie pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit.

Pestii, ca şi apă, umplu orice container în care sunt puşi, se pliază pe orice. Ţin să se dăruiască total partenerului de viaţă. Peştii vor reuşi să îl cunosc pe Leu aşa cum nici un alt semn zodiacal nu va putea.

Leul este guvernat de Soare, iar Peştii de Jupiter şi Neptun. Soarele emana căldură şi lumină, Neptun se referă la tabloul de ansamblu, idei şi iluzii, iar Jupiter controlează echilibrul relaţiei. Leul îi va ajuta pe Peşti să-şi transforme fanteziile în realitate.

Leul este un semn de Foc, iar Peştii, de Apă. Cei doi pot fi foarte fericiţi împreună şi reuşesc să obţină tot ce îşi propun. Peştii îl pot ajuta pe Leu să înveţe să fie mai modest şi să se gândească şi la nevoile celorlalţi, iar Leul le va arăta Peştilor cum să fie mai relaxaţi şi să-şi asume riscuri.

Peştii pot fi uneori prea emotivi pentru gustul Leului. Dacă vor să menţină un echilibru în relaţia lor, trebuie să înveţe să comunice.

Leul este un semn Fix, iar Peştii, unul schimbabil. Peştii nu se descurcă bine în poziţia de lideri. Se simt mai bine în rolul de susţinători. Leul, pe de altă parte, vine cu idei noi şi atribuie roluri.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Leu – Pesti
este faptul că au ce învăţa unul de la celălalt şi sunt receptivi şi deschişi faţă de ideile partenerului. Peştii îi arătă Leului cum să fie mai sensibil, iar acesta îi ajută pe Peşti să-şi îndeplinească visele. Această abilitate de a se sprijini reciproc şi de a se completa, îi fac un cuplu compatibil.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Pesti

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply