6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 10 Comments

Leu – Leu

Leu – Leu

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Leu

Perechea formata din Leu – Leu atrage toata atentia asupra ei. Ceilalti îsi tin respiratia si iau notite. Doua persoane atât de creative, comunicative si inteligente, par sa se merite unul pe celalalt. Sunt de neîntrecut în ceea ce priveste activitatile sociale, conducerea unui grup sau inspirarea celorlalti.

Fiecare este atras de celalalt si nu ascund acest lucru. Combinatia Leu - Leu este caracterizata de energia si entuziasmul specific liderilor. Totusi, pentru a aduce echilibru în relatia lor, cei doi trebuie sa stie sa se tempereze atunci când e necesar.

Celor doi le plac foarte mult luxul si lucrurile frumoase. Uneori au o atitudine dramatica, dar fiecare îi acorda celuilalt atentia de care are nevoie. Leul este guvernata de Soare, care simbolizeaza perfect perceptia pe care o are Leul despre el însusi respectiv în centrul atentiei. Soare emana multa energie, caldura si lumina.

Asemeni Soarelui, caldura si energia emanate de Leu pot fi simtite mai ales de cei din jurul sau. De asemenea, Soarele îi poate pe cei care îi stau în cale; iar dramatismul si exagerarile Leului pot deveni uneori o povara pentru cei din jurul sau.

Leul este semn de Foc, iar doi Lei împreuna sunt de neoprit. Focul dintre ei, alaturi de înclinatia spre activitati fizice, îi fac sa fie un cuplu foarte dinamic.

Aceasta surplus de energie poate fi constructiv sau catastrofal. Este nevoie de multa concentrare din partea amândoura pentru ca relatia sa reuseasca, dar nevoia Leului de atentie si admiratie constanta îi va tine împreuna. Leul este un semn Fix si exista întotdeauna o lupta pentru puterea între doua astfel de semne.

Dar latura rationala si comunicativa a Leului îi va ajuta sa-si rezolve divergentele. Fiecare va face concesiuni, dar foarte rar. Temperamentul Leului îl va face sa explodeze usor, dar cerurile sunt uitate repede si relatia va merge mai departe.

* Cel mai bun aspect al acestei relatii este Leu – Leu capacitatea de daruire si creativitatea pe care o pun în relatie. Cei doi nu se vor plictisi niciodata unul de celalalt, relatia dintre ei fiind una cu adevarat extraordinara.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Leu

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply