6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 49 Comments

Leu – Fecioara

Leu – Fecioara

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Fecioara.

Când un Leu si o Fecioara sunt împreuna e posibil ca initial sa creada ca nu au nimic sa-si ofere unul celuilalt. Este o relatie care evolueaza în timp, ajungând treptat sa se înteleaga si sa se aprecieze reciproc.

Leul este extrovertit, dominant si carismatic si adesea are o rabdare limitata. Fecioara este retrasa si studioasa, dar adesea mai adaptabila decât Leul.

Cu toate ca sunt diferiti, pot face o pereche reusita, completându-se reciproc. La începutul relatiei vor vedea numai defectele partenerului. Leul poate parea prea autoritar, iar Fecioara prea critica. Dar când vor începe sa se accepte asa cum sunt si îsi vor descoperi calitatile, relatia lor se va dezvolta.

Leul îi va arata Fecioarei cum sa se distreze, sa fie spontana si mai putin critica, iar Fecioara îl va învata cum sa aiba rabdare, sa se concentreze pe energia intelectuala si sa fie sensibil la nevoile celorlalti.

Leul este guvernat de Soare, iar Fecioara de Mercur. Soarele emana caldura si lumina, caracteristice Leului, care asteapta ca toti cei din jurul sau sa accepte si sa-i multumeasca pentru aceste cadouri.

Fecioara este foarte preocupata de detalii, analizându-le în profunzime înainte de a se apuca de un proiect. Ambele semne trebuie sa înteleaga modul de gândire al partenerului pentru ca relatia lor sa evolueze. Leul este semn de Foc, iar Fecioara este un semn de Pamânt.

Leul se lanseaza în noi proiecte fara sa se gândeasca la consecinte mai întâi, în timp ce Fecioara are o abordare mai practica. Fecioara se întreaba cu ce o va ajuta o anumita actiune în îndeplinirea scopului final în timp ce Leul pur si simplu face ceea ce simte la un moment dat.

Desi celor doi le va fi greu sa se înteleaga unul pe celalalt, când lucreaza împreuna ei formeaza o excelenta echipa de afaceri. Leul este un semn Fix, iar Fecioara, unul Schimbabil. Fecioarei îi place sa munceasca din greu si sa se implice în domenii diferite de activitate.

Leului îi place sa fie lider, sa conduca un proiect. Datorita absentei conflictului în aceasta privinta Leul si Fecioara lucreaza foarte bine împreuna în atingerea scopului.

* Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Fecioara este eficacitatea pe care o au ca echipa, atât în planul afacerilor cât si în planul personal. Personalitatile lor, desi diferite în foarte multe privinte, se completeaza bine una pe alta formând o relatie reusita.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Fecioara.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply