6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 6 Comments

Leu – Berbec

Leu – Berbec

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Berbec

Când un Leu şi un Berbec sunt împreună, cu siguranţă sar scântei. Ambii sunt semne de Foc, pasionali şi dinamici, iubesc acţiunea şi competiţia. Această relaţie este una condimentată. Pot apărea probleme pentru că ambii vor să fie şeful.

Se respectă şi se admiră reciproc, dar trebuie să înveţe să facă cu rândul la conducere. Parteneriatul lor se reduce la o pasiune arzătoare, dominaţie şi la cine conduce şi când! Ambii sunt mândri şi nerăbdători. Leului îi place să fie adorat şiş a flirteze, lucru ce poate fi plictisitor pentru Berbec.

Totuşi, în ciuda divergentelor lor, adesea Berbecul Caută sfaturi şi consiliere la Leu. Leul este regele animalelor şi se poate întâmpla uneori că Berbecul să fie un miel.

Ca şi în mitul Leului şi al Mielului, cu puţin efort şi multă răbdare diferenţele dintre ei pot fi depăşite şi cei doi pot trăi în armonie. Ambele zodii sunt în general respectate de către alţii şi este important ca acest respect să existe şi în sânul relaţiei.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Leul de Soare. Ambii sunt reprezentarea energiei masculine, dar împreună pot face o combinaţie reuşită – se înţeleg unul pe celălalt deoarece sunt asemănători.

Ambii sunt semne de Foc, de aceea relaţia tinde să fie una foarte pasională. Când este bună, este foarte foarte bună, iar când merge prost, se lăsă cu argumente zgomotoase şi orgolii rănite.

În acesta relaţie este întotdeauna competiţie în legătură cu cine este la conducere din din moment ce o relaţie de iubire nu trebuie să fie bazată pe putere, acest lucru ar putea să fie o problemă. Ambii au o energie nemărginită şi pun tot timpul ceva la cale.

Cu toate că se pot contrazice destul de des, diferenţele de opinie şi conflictele nu vor dura mult, Berbecul fiind prea ocupat cu următoarea “misiune” ca să ţină supărare. Berbecul este un semn Cardinal, iar Leul unul Fix.

Berbecul în oferă Leului siguranţă pentru a risca, în timp ce Leul îl poate ajuta pe Berbec să termine un lucru început în loc să sară la ceva nou fără a fi terminat ceea ce începuse.

Se poate întâmpla că Berbecul să rănească sentimentele Leului dacă acţionează pripit. Fiecare este loaial şi ţine mult la celălalt, şi atunci când vor înţelege că nu trebuie să fie tot timpul şeful vor realiza multe împreună.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Leu – Berbec
este admiraţia pe care o au unul pentru celălalt. Energia şi pasiunea de care dispun amândoi îi fac să aibe o relaţie foarte dinamică.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Berbec

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply