6 Apr 2011

Posted by Leu in Compatibilitati | 5 Comments

Leu – Balanta

Leu – Balanta

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Leu – Balanta.

Cand Leul si Balanta sunt impreuna, cei doi formeaza o echipa puternicasi agreabila. Situate la doua semne distanta in zodiac, cei doi se inteleg foarte bine unul pe celalalt. Cand energia Leului se combina cu echilibrul Balantei, relatia este una reusita.

Leu si Balanta reprezinta neobisnuit versus rezervat, direct versus pasnic. Pot avea o relatie foarte bune deoarece fiecare apreciaza beneficiile acesteia.

Balanta il va domoli pe Leu, iar cuplul lor este unul aromnios si echilibrat. Balanta este condusa de farmec si bune maniere, ceea ce calmeaza atitudinea directa, uneori grosolana a Leului. Dar acesta este mult mai decis decat Balanta si o va ajuta sa fie mai hotarata si mai spontana.

Leul este guvernat de Soare, iar Balanta de Venus. Cele doua zodii aduc in relatie ingrenientele de baza: caldura si pasiune. Soarele si Venus se potrivesc bine una cu cealalta.

Soare este plin de energie masculina in timp ce Venus este dominata de energie feminina. Venus reprezinta frumosul si romantismul in timp ce Soarele propaga lumina si sustine viata relatiei.

Leul este semn de Foc, iar Balanta de Aer. Aceste doua semne impreuna, fie se vor alimenta reciproc, fie se vor distruge. Ambii vor derula insa multe proiecte impreuna. Cand isi concentreaza energia pe lucruri pozitive, orice este posibil.

Insa trebuie sa fie tot timpul atenti la sentimentele pe care le au unul pentru celalalt precum si la dorintele individuale. Abordarea practica a Leului ar putea intra in conflict cu abordarea intelectuala a Balantei.

Leul este un semn Fix iar Balanta, Cardinal. Leul va fi probabil conducatorul relatiei, datorita energiei pe care o are in timp ce Balanta va actiona din umbra cu ajutorul farmecului pe care il are.

Este important ca Leul sa inteleaga si sa accepte compromisul ca fiind singura forma in care se poate ajunge la intelegere in aceasta relatie. Balanta, care de obicei vede ambele fete ale unei probleme, accepta compromisurile foarte usor.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Leu Balanţa este armonia rezultată din combinarea Soarelui cu Venus. Fiecare partener aduce în relaţie ceea ce îi lipseşte celuilalt, cuplul fiind unul reuşit.

Horoscop Dragoste Leu – Compatibilitati Leu – Balanta

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply